Overstraat 35

3958 BS Amerongen

0343 – 456363

bamboo_city@hotmail.com

ATTENTIE WEGAFSLUITING

I.v.m. de wegwerkzaamheden in de Imminkstraat in Amerongen is er een gedeelte van die straat tijdelijk afgesloten voor auto’s en fietsers. zie onderstaand kaart voor wegafsluiting en alternatief route.

Alternatief route voor Amerongen en Overberg:Ga bij de rotonde de Kon Wilhelminaweg op richting Leersum, sla linksaf richting de Molenstraat en sla daarna nog een keer linksaf richting de Overstraat.
Route terug naar huis:Ga vanuit onze oprit rechtdoor de Donkerstraat in en rij de Donkerstraat helemaal uit en sla linksaf de Drostestraat in. Rij rechtdoor via de Nederstraat en Holleweg, sla linksaf om op de Kon Wilhelminaweg te komen. Sla bij de rotonde rechtsaf om op de Koenestraat te komen.

Alternatief route voor Leersum: Sla bij het eerste rotonde van Amerongen rechtsaf richting de Utrechtsestraat weg, rij alsmaar rechtdoor tot dat je bij ons aankomt in de Overstraat.
Route terug naar huis:Ga vanuit onze oprit rechtdoor de Donkerstraat in en sla rechtsaf de Van Reede Ginckellaan in. Sla aan het einde rechtsaf Rijnstraat in en sla meteen weer linksaf de Utrechtsestraatweg op. Rij die straat helemaal uit richting Leersum.

Alternatief route voor Elst: Rij rechtdoor op Kon Wilhelminaweg en rij rechtdoor bij de centrale rotonde van Amerongen. Sla linksaf richting de Molenstraat en sla daarna nog een keer linksaf richting de Overstraat.
Route terug naar huis:Ga vanuit onze oprit rechtdoor de Donkerstraat in en rij de Donkerstraat helemaal uit en sla linksaf de Drostestraat in. Rij rechtdoor via de Nederstraat en sla rechtsaf naar Burg H. van Den Boschstraat op. Sla rechtsaf richting Elst.

Wij vinden deze situatie ook erg hinderlijk en vervelend. Om voor jullie deze situatie zo soepel en makkelijk mogelijk te maken, bezorgen we bestellingen in Amerongen en Leersum, we doen onze best om de bezorging binnenkort ook uit te breiden naar Elst.
Tot ziens,Bamboo City

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag – Zondag: 16:00 – 20:30 uur

Bezorgtijden (Amerongen en leersum)

Maandag: Gesloten

Dinsdag – Zondag: 17:00 – 20:00 uur

Openingstijden feestdagen

Zondag 21 juni 2020 (Vaderdag) 16:00 – 20:30 uur